Digital Minds & Foleon: Een succesvolle combinatie

  • Voor vormgeving & design: Al bijna 200 publicaties gemaakt
  • Ervaren professionals: Foleon partner sinds 2014
  • All inclusive service: Voor strategie, creatie en analyse
  • Tijdwinst en controle: Haal je planning en blijf binnen je budget
  • Snel en voordelig: Wij kennen alle trucs en valkuilen

Foleon & Digital Minds: de ideale mix

De software van Foleon is geweldig. Maar soms heb je geen tijd of zin om dat te ontdekken. Wij kunnen je helpen met het opzetten of uitbouwen van je publicaties. Eenmalig, om je uitgave op de rit te krijgen, of voor langere tijd. Profiteer van onze jarenlange kennis en ervaring met de tool. Ons team zorgt dat jouw uitgave snel live gaat.

Van a tot z in eigen huis gemaakt

Zijn digitale publicaties nieuw voor je en weet je niet waar te beginnen? Of ben je een ervaren gebruiker en wil je juist meer uit de tool halen? Waar je ook staat, wij hebben alle kennis en ervaring in huis. Zowel strategie, contentcreatie, publiceren als het analyseren van de behaalde resultaten. Kortom, all inclusive. Ook al hebben we alle disciplines in huis, jij bepaalt wat wij voor je doen.

Samen een succesvolle start maken

Samen maken we de mooiste digitale publicaties. Jij met jouw kennis van je markt en organisatie, wij met onze expertise van content en online publiceren. Wij werken graag als een partner naast onze opdrachtgever. Hoe die samenwerking er precies uitziet en wie wat precies doet? Dat bespreken we altijd vooraf. Zo voorkom je achteraf onduidelijkheid en irritatie.

Verder praten over een online magazine van Foleon?

Maak een vrijblijvende belafspraak. Dan kijken we samen naar de opties.