Onze expertises

Onze specialisten denken verder dan jouw probleem

Het team van Digital Minds is veelzijdig gespecialiseerd in digitale vraagstukken. Van het maken van persona’s tot het uitdenken van een nieuw communicatieplatform. En van het adviseren over een content kalender tot maken van online publicaties. Onze specialisten denken verder dan jouw probleem. Bij welk onderdeel kun jij de hulp van Digital Minds gebruiken?

Expertise-content marketing

Content marketing

Expertise-content marketing

Bij content marketing staan vragen van webbezoekers, leads, patiënten en klanten centraal. Niet jouw product of dienst. Je probeert met behulp van relevante content knelpunten op te lossen en vragen te beantwoorden. Je geeft je kennis weg en laat zien dat je een waardevolle expert bent. De enige juiste partij om een probleem op te lossen.

Expertise-content creatie

Content creatie

Expertise-content creatie

Content zorgt voor interactie met webbezoekers, leads en klanten. Ook een webformulier of online personeelsblad noemen we content. Maar denk ook aan een serie e-mails voor sales of een video-interview. Wij bedenken en maken het graag. Zodat jij met een goed verhaal het juiste publiek aanspreekt.

7 tips voor met maken van een smaakvol en effectief online magazine​-grijs

Online magazines

7 tips voor met maken van een smaakvol en effectief online magazine​-grijs

Publiceren kan online overal: via social media, op je website of als gast-blogger. Het grote voordeel van een eigen online medium is vrijheid. In een online magazine bepaal jij hoe, wat en waar je publiceert. En je kunt qua design ook alle kanten op. Denk aan fullscreen foto’s en video’s en de kleuren uit je huisstijl.

Boek een gratis flitsconsult met Arthur

Benieuwd waar Digital Minds je mee kan helpen? Maak direct een belafspraak!
  • Geheel vrijblijvend
  • Als je wilt de volgende werkdag al contact
  • Al je vragen, doelen en uitdagingen komen aan bod

Deze klanten werken graag met ons samen