Over Digital Minds

Digital Minds wil klanten in zorg en onderwijs helpen hun communicatiedoelen te behalen. Ons team bestaat uit ambitieuze communicatie-, content- en marketingexperts die niet snel gestresst raken en doen wat ze zeggen. Staat die mentaliteit je aan?

Wat vinden we belangrijk?

Meer bezoekers op je website

Ook naar producten en diensten in de zorg en het onderwijs wordt steeds vaker online gezocht. Maar hoe komen die bezoekers op je website? Met waardevolle digitale content verhoog je je expert status. Optimaliseer je die content voor zoekmachines, dan word je een echte bezoekersmagneet.

Meer antwoorden op vragen

Bezoekers naar je website trekken is stap 1. Vinden ze daar niet wat ze zoeken, dan ben je ze zo weer kwijt. Met interessante en waardevolle digitale content geef je antwoorden op vragen. Zo help je ze de volgende stap te zetten in hun reis als klant, patiënt of medewerker.

Meer verbinding & interactie

Online communicatie draait om interactie. Je wilt dat klanten contact opnemen. Je wilt stakeholders informeren en motiveren. Je wilt verbinding maken met medewerkers en ze boeien en betrokken houden. Wij hebben de kennis en tools om in contact te komen en te blijven met je doelgroepen.

Resultaat

We willen het graag net even beter doen dan vooraf is afgesproken.

Nieuwsgierigheid

Andere gezichtspunten zien, grenzen verleggen en blijven leren. Daar worden we blij van.

Nuchterheid

We staan met beide benen op de grond en zeggen waar het op staat.

Ambitie

Het steeds beter doen, net even verder komen. Dat enthousiasme zit in ons DNA.

Aandacht

Belang­stelling tonen is voor ons vanzelfsprekend. Niet omdat het moet.

Samenwerken

Bouwen aan een gezamenlijk ambitie. Zodat jouw succes ons ook verder brengt.

Flexibiliteit

We hebben geen 9-5 mentaliteit, schakelen snel en kijken hoe iets toch wél kan.

Expertise

We zijn experts in online communicatie en dragen die kennis graag aan je over.

Waar staan we voor?

Digitale oplossingen​

Bij Digital Minds denken we, hoe kan het ook anders, in digitale oplossingen. We zijn solide professionals die nuchter en transparant communiceren en willen wat jij wilt: antwoorden vinden voor communicatie- en marketingvraagstukken.

Hiervoor gebruiken we de kracht van content. Wat ons betreft is de definitie van content heel breed. Van een serie e-mails om leads te verleiden tot een online klantmagazine. En van een interview voor een personeelsblad tot een intructievideo. Altijd met de klant, kijker, cliënt of patiënt als uitgangspunt.

Altijd resultaatgericht

De diensten die we aanbieden en de content die we maken leveren resultaten op. Meer bezoekers of leads op je website, meer impact en invloed of een grotere betrokkenheid van klanten en medewerkers. Uiteindelijk draait het om meer blije gezichten.

Hiervoor gebruiken we een mix van techniek en gezond verstand. Onze experts helpen je op het gebied van content marketing, inbound strategie, contentcreatie en marketingautomatisering.

Intensieve samenwerking en betrokkenheid

We creëren niet alleen content, maar denken ook graag mee met opdrachtgevers. Over de beste strategie om leads te bereiken. Over effectieve campagnes om klanten te binden. Of over zinvolle voorstellen om medewerkers te boeien of in beweging te brengen.

We zoeken binnen een maatschappelijk relevante context naar een intensieve samenwerking. In feite functioneren we een extern teamlid. We blijven betrokken totdat de resultaten binnenkomen. Maar ook daarna kun je op ons rekenen voor de puntjes op de i. Want evalueren en bijstellen hoort ook bij ons vak.

Partner van Hubspot

Resultaten behalen betekent wat ons betreft acties vastleggen en meten. Alleen zo zie je hoe effectief je werkt. Om inzicht te krijgen en overzicht te houden zijn we enthousiaste gebruikers van Hubspot. We zijn zelf certified partner.

Met Hubspot bied je bezoekers, leads en klanten de juiste content aan op het juiste moment. En je kunt aan hun interactie eenvoudig en automatisch een vervolgactie koppelen.

Meet the team