Over Digital Minds​

Digital Minds helpt klanten in zorg, onderwijs en sociaal domein hun communicatiedoelen te behalen. Ons team bestaat uit ambitieuze communicatie-, content- en marketingexperts die niet snel gestresst raken en doen wat ze zeggen.

Wat vinden we belangrijk?

Resultaat

We willen het graag net even beter doen dan vooraf is afgesproken.

Nieuwsgierigheid

Andere gezichtspunten zien, grenzen verleggen en blijven leren. Daar worden we blij van.

Nuchterheid

We staan met beide benen op de grond en zeggen waar het op staat.

Ambitie

Het steeds beter doen, net even verder komen. Dat enthousiasme zit in ons DNA.

Aandacht

Belang­stelling tonen is voor ons vanzelfsprekend. Niet omdat het moet.

Samenwerken

Bouwen aan een gezamenlijk ambitie. Zodat jouw succes ons ook verder brengt.

Flexibiliteit

We hebben geen 9-5 mentaliteit, schakelen snel en kijken hoe iets toch wél kan.

Expertise

We zijn experts in online communicatie en dragen die kennis graag aan je over.

Waar staan we voor?

Digitale oplossingen​

Bij Digital Minds denken we, hoe kan het ook anders, in digitale oplossingen. We zijn solide professionals die nuchter en transparant communiceren en willen wat jij wilt: antwoorden vinden voor communicatie- en marketingvraagstukken.

Hiervoor gebruiken we de kracht van content. Wat ons betreft is de definitie van content heel breed. Van een serie e-mails om leads te verleiden tot een online klantmagazine  of animatie. En van een interview voor een personeelsblad tot een intructievideo. Altijd met de klant, kijker, cliënt of patiënt als uitgangspunt.

Altijd resultaatgericht

De diensten die we aanbieden en de content die we maken leveren resultaten op. Meer bezoekers of leads op je website, meer impact en invloed of een grotere betrokkenheid van klanten en medewerkers. Uiteindelijk draait het om meer blije gezichten.

Hiervoor gebruiken we een mix van techniek en gezond verstand. Onze experts helpen je op het gebied van content marketing, inbound strategie, contentcreatie en marketingautomatisering.

Intensieve samenwerking en betrokkenheid​

We creëren niet alleen content, maar denken ook graag mee met opdrachtgevers. Over de beste strategie om content te maken. Over effectieve campagnes om klanten te binden. Of over zinvolle voorstellen om medewerkers te boeien of in beweging te brengen.

We zoeken binnen een maatschappelijk relevante context naar een intensieve samenwerking. In feite functioneren we een extern teamlid. We blijven betrokken totdat we gezamenlijk resultaten behalen. Maar ook daarna kun je op ons rekenen voor de puntjes op de i. Want evalueren en bijstellen hoort ook bij ons vak.

Tevreden klanten

We houden van tevreden klanten. Wie niet? Om te horen hoe klanten over ons denken, houden we elke twee jaar een klant­tevredenheids­onderzoek. Met de 8,1 die we in 2023 hebben gekregen zijn we dik tevreden. Uit het onderzoek zijn 18 actiepunten naar voren gekomen. Van suggesties om ons dienstenpakket uit te breiden tot het plaatsen van meer inhoudelijke berichten op LinkedIn. En van gratis webinars organiseren tot aanpassingen op de website.