over digital-minds

OVER DIGITAL MINDS

Hét inbound marketing bureau met een focus op gezondheidszorg en onderwijs

Nuchtere Noord-Hollanders, dat is wel een rake typering voor het team van Digital Minds. We raken niet snel gestresst, zijn harde werkers en doen wat we zeggen. Staat die mentaliteit je aan? Laten we dan een afspraak maken!

Wat vinden we belangrijk?

Resultaat

We willen het graag net even beter doen dan vooraf is afgesproken.

Nieuwsgierigheid

Andere gezichtspunten zien, grenzen verleggen en blijven leren. Daar worden we blij van.

Nuchterheid

We staan met beide benen op de grond en zeggen waar het op staat.

Ambitie

Het steeds beter doen, net even verder komen. Dat enthousiasme zit in ons DNA.

Aandacht

Belangstelling tonen is voor ons vanzelfsprekend. Niet omdat het moet.

Samenwerken

Bouwen aan een gezamenlijk ambitie. Zodat jouw succes ons ook verder brengt.

Waar staan we voor?

Bij Digital Minds denken we, hoe kan het ook anders, in digitale oplossingen. We zijn solide professionals die nuchter en transparant communiceren en willen wat jij wilt: antwoorden vinden voor communicatie- en marketingvraagstukken. Hiervoor gebruiken we de kracht van content. Wat ons betreft is de definitie van content heel breed. Van een serie e-mails om leads te verleiden tot een online klantmagazine. En van een interview voor een personeelsblad tot een intructievideo. Altijd met de lezer, gebruiker of kijker als uitgangspunt.

altijd resultaatgericht

De content die we maken levert resultaten op. Meer bezoekers op je website, meer salesleads of een grotere betrokkenheid van klanten en medewerkers. Uiteindelijk draait het om meer blije gezichten. Hiervoor gebruiken we een mix van techniek en gezond verstand. Onze experts helpen je op het gebied van content marketing, inbound strategie, contentcreatie en marketingautomatisering.

Intensieve samenwerking en betrokkenheid

We creëren niet alleen content, maar denken ook graag mee met opdrachtgevers. Over de beste strategie om leads te bereiken. Over effectieve campagnes om klanten te binden. Of met zinvolle voorstellen om medewerkers te boeien of in beweging te brengen. Intensieve samenwerking staat daarbij altijd voorop. In feite zijn we een extern teamlid. We blijven betrokken totdat de resultaten binnenkomen. Maar ook daarna kun je op ons rekenen voor de puntjes op de i. Want evalueren en bijstellen hoort ook bij ons vak.

resultaatgericht

Resultaten behalen betekent wat ons betreft acties vastleggen en meten. Alleen zo zie je hoe effectief je werkt. Om inzicht te krijgen en overzicht te houden zijn we enthousiaste gebruikers van Hubspot. We zijn zelf certified partner. Met Hubspot bied je bezoekers, leads en klanten de juiste content aan op het juiste moment. En je kunt aan hun interactie eenvoudig en automatisch een vervolgactie koppelen.

Dit is het team van Digital Minds

Bij Digital Minds werken we niet van 9 tot 5 op een vaste kantoorplek. Elk teamlid werkt in principe vanuit huis. Dat levert een gezondere work-life balance op met meer flexibiliteit. Zonder file staan of zitten we ’s morgens uitgeruster achter ons beeldscherm. Maar om een deadline te halen gaan we ’s avonds of in het weekend ook gewoon een uurtje door. Deadlines en gemaakte afspraken zijn heilig. Maar plezier in ons werk is minstens even belangrijk. Door alle moderne communicatiemiddelen zijn onze lijnen kort. Natuurlijk zien we elkaar ook vaak genoeg om een hecht team te vormen.

Arthur
Snaauw

Nadine-de-keijzer

Nadine
de keijzer

Foto Annette Schaak

Annette
schaak

foto Edwin van Rooijen Digital Minds

edwin
van rooijen

Eveline-Klomp-pasfoto

eveline
klomp

Mireille Wijnker

mireille
wijnker

STEFAN
LAAN