Meer-betrokkenheid-wit

Wij helpen je aan meer verbinding en interactie

Meer-betrokkenheid-wit

Klanten, patiënten, leerlingen, ouders, studenten en medewerkers zijn het goud van je organisatie. Je wilt invloed uitoefenen, boeien en koesteren, verbinding krijgen en verandering teweegbrengen. Wij helpen je content te maken die de juiste snaar raakt. Herkenbare en inspirerende verhalen, verpakt als aansprekende content. Daarmee bind je mensen aan je organisatie en vergroot je de betrokkenheid. 

Content die werkt

Wij maken content die mensen echt verder helpt. Artikelen, interviews, blogs of whitepapers die werken en betekenis, of zo je wilt ‘purpose’, hebben. Mensen zoeken naar antwoorden op hun vragen. Ze willen oplossingen voor de problemen waar ze tegenaan lopen. Verbinding maken en anderen in beweging krijgen lukt alleen als je de juiste snaar raakt.

Online magazine of website

Content publiceren op eigen media levert meestal het beste resultaat op. De ene keer gebruik je daarvoor je eigen website. Een andere keer is een online magazine het beste medium. Altijd met jouw persona in gedachten, maar ook zoekmachinevriendelijk en met een verleidelijk design.

De juiste kanalen

Het resultaat van je content is groter als je een mix maakt van de juiste kanalen. Je eigen database is daarbij natuurlijk de bron. Van daaruit maak je campagnes voor pillarpages op je website, e-mail nieuwsbrieven en online magazines. Social media kan daarbij een mooie aanjager zijn om traffic te genereren. Met de data die uit je crm komt kun je eenvoudig evalueren en bijsturen.