Wat is inbound marketing en wat kun je ermee?

Wij helpen je aan meer bezoekers op je website

Wat is inbound marketing en wat kun je ermee?

Je hebt meer invloed en impact als je de juiste hulpmiddelen gebruikt. Relevante en inspirerende content is je gereedschap. Bied je dat nu op het goede moment aan? En aan de juiste persoon? Wij helpen je met het analyseren van je huidige website en maken gezamenlijk waardevolle nieuwe content. Natuurlijk kijken we ook wanneer je die het beste kunt inzetten. Zodat het je een maximaal rendement oplevert.

SEO analyse

Bezoekers trek je met content die vindbaar is en gewaardeerd wordt door Google. Relevantie staat hierbij voorop. Wij helpen je zoekmachinevriendelijk te schrijven. Zo wordt niet alleen Google je vriend, maar weten bezoekers je ook beter te vinden.

Digitale campagnes

Of je nu een campagne lanceert op Facebook, LinkedIn of Google, je krijgt onze hulp. We maken de content, plannen en publiceren de campagne en presenteren je de resultaten. En natuurlijk sturen we tussentijds bij voor het beste eindresultaat: bezoekers op je website.

Klantverhalen

Geen betere ambassadeurs voor je bedrijf of organisatie dan bestaande klanten. Laat hen vertellen waarin jij het verschil maakt. Zo inspireer en overtuig je websitebezoekers. Wij interviewen klanten face to face of telefonisch. Wil je liever een videoreportage? Geen probleem.

Foto & video

Met consistent en aantrekkelijk beeldmateriaal komt je bedrijf of organisatie beter voor de dag. Wij leren je zelf betere foto’s en video’s te maken, nemen je het werk uit handen of schakelen de juiste experts in. Het eindresultaat sluit naadloos aan bij je plannen en ideeën.