VOORBEELDEN VAN ONLINE MAGAZINES

DIRECT NAAR:

Online magazine Boehringer Ingelheim samen dichter bij gezondheid

Boehringer Ingelheim

Klantenmagazine Samen dichter bij gezondheid

Bij Boehringer Ingelheim draait het niet alleen om geneesmiddelen. Een partner zijn in de zorg, dat is het doel. In Nederland worden meerdere initiatieven gestart onder de noemer Samen dichter bij gezondheid.

Met dit online magazine laat Boehringer Ingelheim zien aan welke projecten gewerkt wordt. Van duidelijkere bijsluiters tot consumentenplatform dokter Kat en van posters in de varkenskraamstal tot een informatieplatform voor patiënten met astma en COPD.

online magazine zaadbalkanker online1

Stichting Zaadbalkanker

Ledenmagazine

Jaarlijks krijgen zo’n 700 jonge mannen de diagnose zaadbal- of teelbalkanker. Voor de patiëntenvereniging, stichting zaadbalkanker, maken we maandelijks een online magazine. Daarin staan ervaringsverhalen, expertgesprekken en handige weetjes. Via posts op Facebook en de nieuwsbrief lezen de mannen en hun naasten elke maand zo’n 2.200 pagina’s.

Online magazine stichting Jong Leren studiereis

stichting JONG LEREN

Magazine studiereis naar New York
Zo’n 30 basisscholen in Zuid Kennemerland en Haarlemmermeer vallen onder het schoolbestuur van Jong Leren. Een innovatieve organisatie waar schooldirecteuren om de paar jaar op studiereis gaan. Onlangs bezochten ze een aantal community schools en een congres in New York. Team TextArt bedacht het concept voor een inspiratiemagazine met voorbeelden en tips voor medewerkers van de organisatie en andere geïnteresseerden.
online magazine Jellinek

JELLINEK

Strategische koers 2020-2024
Een strategische koers hoeft geen saai en droog document te zijn. dat bewijst Jellinek. Voor dé specialist in verslavingszorg van Nederland maakten we een mooi online publicatie. Goede foto’s, video’s en een quiz verleidde vele medewerkers tot het lezen van het document. Team TextArt verzorgde de vormgeving.
online magazine boehringer ingelheim vaccinatie app

BOEHRINGER INGELHEIM

Magazine Vaccinatie App
Boehringer Ingelheim is wereldwijd een top 10 farmaceutisch bedrijf. De divisie Animal Health is de mondiale leider op het gebied van preventie en behandeling van dierziekten. Het bedrijf ontwikkelde een vaccinatie app waarmee dierenartsen bijhouden welke koeien gevaccineerd zijn. Team TextArt maakte de handleiding voor de vaccinatie app. We bedachten het concept, interviewden experts en verzorgden de vormgeving.
Online magazine Arkin Jaarverslag

ARKIN

Jaarmagazine
Arkin komt met specialistische ggz-kennis op voor de meest kwetsbaren in de maatschappij. In het jaarmagazine blikt de organisatie terug. Met veel aandacht voor sociaal ondernemen, regelarme zorg, arbeidsmarktcommunicatie, onderzoek en vernieuwing. Geen saaie opsommingen en lange verhandelingen, maar kort en aantrekkelijk gepresenteerd.

VERDER PRATEN OVER ONLINE MAGAZINES?

foto Arthur Snaauw