andere toepassingen van ONLINE MAGAZINES

je communicatie komt tot leven als online magazine

  • Laat onze professionals content voor je maken.
  • Doe je liever aan co-creatie? Dat kan ook. We gaan voor je aan de slag met interviews, eindredactie, blogs, video’s of bijvoorbeeld whitepapers
  • Heb je alle content zelf al gemaakt? Mooi. Stuur ons dan gewoon alle tekst, foto’s en video’s toe. Onze designers maken van je online magazine een echt visitekaartje.
  • We kunnen je al het werk uit handen nemen of alleen helpen waar dat nodig is. Jij beslist wat we doen.

Het eindresultaat: een aantrekkelijk en opvallend online magazine met een sterke inhoud!

online magazine tekstnetwerken

tekstnet

Event magazine Tekstnetwerken

Tekstnet is de beroepsvereniging van tekstprofessionals in Nederland en Vlaanderen. Elke twee jaar wordt een netwerk- en bijscholingsbijeenkomst georganiseerd. Twee jaar geleden verzorgde team TextArt al de vormgeving van het magazine en nu opnieuw. De video die twee jaar geleden van het event is geschoten gebruikte we nu als achtergrondbeeld.

online magazine inspiratie BGT1

ministerie van bzk

Inspiratie magazine BGT

De Basisregistratie Grootschalige Topografie, BGT, is dé digitale kaart van Nederland. Gemeenten, provincies, waterschappen, Pro Rail en andere belanghebbenden kunnen objecten en groen op een eenduidige manier vastleggen. Dit magazine biedt inspirerende voorbeelden per beleidsterrein. Het magazine wordt regelmatig aangevuld met nieuwe voorbeelden.

boehringer ingelheim

Zakboekje varkens
Boehringer Ingelheim geeft in Nederland al een aantal jaar het Zakboek Varkens uit. Team TextArt verzorgde de afgelopen edities de eindredactie en vormgeving. De nieuwste editie is ook als digitale publicatie gepubliceerd. Het grote voordeel: snel en gemakkelijk te updaten en op elk device prettig leesbaar.
Online magazine Arkin en de stad

Arkin

Relatiemagazine Arkin en de stad

De Raad van Bestuur van Arkin wil belangrijke stakeholders en personeelsleden graag laten zien wat er gebeurt in de organisatie. TextArt ontwikkelde het concept voor een online magazine en verzorgt ieder kwartaal de vormgeving.

online magazine stadsvisie Rijswijk

Gemeente rijswijk

Stadsvisie 2030
Wat voor stad wil Rijswijk in het jaar 2030 zijn? Het online magazine laat het proces zien waarin de visie is ontwikkeld en geeft een visueel aantrekkelijk overzicht van de opties en mogelijkheden. Rafaël Barnhard bedacht het concept, TextArt verzorgde de vormgeving.
online magazine clipper gifts

Clipper gifts

Clipper magazine
Als groothandel is relatiegeschenken wil je laten zien dat je meer in huis hebt dan een productcatalogus. Dan maak je een internationaal magazine, waarin je je verkoopteam voorstelt, klanten een podium geeft en laat zien wat de trends worden. TextArt bedacht het concept, interviewde klanten en medewerkers en verzorgde de creatie van het online magazine.

NTR

Magazine najaarsprogrammering
De najaarsprogrammering is hét visitekaartje van een omroep. Dit online magazine bevat daarom niet alleen programma-informatie, maar ook veel foto’s, video’s en leuke weetjes van NTR-programma’s.

VERDER PRATEN OVER ONLINE MAGAZINES?

foto Arthur Snaauw