online-magazine-maken

online magazine maken

  • Altijd maatwerk: jouw wensen staan centraal
  • Snel het gewenste eindresultaat: altijd volgens planning en budget afgerond
  • Huisstijl proof: we gebruiken jouw logo’s, kleuren en letterfonts
  • Voordeliger dan zelf doen: in minder tijd een beter eindresultaat
  • Ervaren professionals: we publiceren wekelijks online magazines
  • All inclusive: ook voor creatie, publicatie en analyses kun je bij ons terecht

EEN UNIEK PLATFORM OM JOUW KENNIS TE DELEN

Maak je regelmatig content, maar heb je nog niet de juiste plek gevonden om het te delen? Heb je een flinke database met mailadressen, maar doe je daar niets mee? Dan kan een online magazine uitkomst bieden. In zo’n magazine verzamel je content rond een afgerond onderwerp en je stuurt het regelmatig naar mensen in jouw netwerk. Door kennis te delen op je eigen platform, zien mensen jou als expert in jouw vakgebied. En het mooie van online is, dat je al je content kunt integreren. Van foto’s en blogs tot video’s en bewegende animaties.

Maak fans van je publiek

Voor ons staan lezers en kijkers van je online magazine altijd op de eerste plaats. Ze stellen zichzelf tenslotte de vraag ‘what’s in it for me?’. Kun je daar een relevant antwoord op geven, dan maak je fans van je bezoekers en een e-zine dat ze graag lezen.

Een online magazine maken kan iedereen. Maar een succesvol e-zine, digitale publicatie of online magazine vereist een professionele uitstraling. Met een passend en verrassend design. Zo verleid je je lezers. Wij werken dagelijks aan online magazines, dus helpen je graag op weg of nemen je werk uit handen.

Kies voor een professionele uitstraling

Een online publicatie maken kent een compleet ander creatieproces dan een papieren variant. Het eindresultaat is je uitgangspunt bij het maken van content. Je werkt niet met de output van de tekstschrijver en fotograaf, maar bepaalt eerst samen wat je wilt laten zien aan je bezoekers. Dat is de input waarmee de contentmakers aan de slag gaan. Een online magazine vereist een professionele uitstraling. Met passende en verrassende vormgevingselementen, waarmee je de lezer echt verleidt.

Verras met een pakkend design

Pagina’s met mooie fullscreen video’s of sprakelende foto’s. Helemaal in lijn met de huisstijl. Het kan allemaal in een online magazine. Wij zorgen voor een eindresultaat waar je trots op bent. Wie alle mogelijkheden van een online magazine benut, geeft een cadeautje weg waar nog lang over gepraat wordt. Verpakt in een verrassend en responsive design.

Bespaar tijd en geld

Wil of kun je je online magazine niet zelf vormgeven? Schakel ons dan in. Het team van Digital Minds heeft trouwens ook veel ervaring met het redactionele proces. We zijn op de hoogte van wat in online magazines wel en niet werkt. Voor eenmalige of structurele content creatie zijn wij dus ook de juiste partij. We werken voornamelijk met de software van Foleon. Die software kennen we door. We zijn ook al jarenlang certified partner. Zo is een online publicatie, in elke gewenste vorm, voor jou binnen handbereik.

Wie ga jij binnenkort verrassen met een online magazine? Maak een vrijblijvende afspraak om de mogelijkheden te zien en te bespreken.

VERDER PRATEN OVER ONLINE MAGAZINES?

foto Arthur Snaauw