MEER ENGAGEMENT

Je bedrijf groeit harder als je de juiste hulpmiddelen gebruikt. Inspirerende content is je gereedschap. Bied je dat op het goede moment aan? En aan de juiste persoon? Wij helpen je niet alleen de waardevolle content te maken, maar leren je ook wanneer je die het beste kunt inzetten. Zodat het je een maximaal rendement oplevert.

herkenbare
verhalen

Betrokken klanten vragen om aandacht, ambitie en een transparante manier van werken. Om resultaten die niet alleen gaan over winst. Het draait ook om oplossingen die je bedenkt voor een klant. Of manieren die je vindt om de betrokkenheid van medewerkers te vergroten. Herkenbare en inspirerende verhalen, verpakt als aansprekende content. Daarmee bind je klanten aan je organisatie.

content die werkt

Wij maken content die klanten echt verder helpt. Content die werkt en betekenis, of zo je wilt 'purpose', heeft. Klanten zoeken antwoorden op hun vragen. Ze willen oplossingen voor de problemen waar ze tegenaan lopen. Verbinding maken met klanten of medewerkers en mensen in beweging krijgen lukt alleen als je de juiste snaar raakt.

de juiste kanalen

Het resultaat van je content is groter als je een mix maakt van de juiste kanalen. Je eigen database is daarbij natuurlijk de bron. Van daaruit maak je campagnes voor pillarpages op je website, e-mail nieuwsbrieven en online magazines. Social media kan daarbij een mooie aanjager zijn om traffic te genereren. Met de data die uit je crm komt kun je eenvoudig evalueren en bijsturen.

loyale klanten en medewerkes

Je wilt tevreden klanten en medewerkers die bijdragen aan de groei van je organisatie. Deze loyale stakeholders zijn ook prima ambassadeurs. Prospects en leads zijn sneller overtuigd als zij je aanbevelen.

Interessant?