Digital minds content abonnement

CONTENT ABONNEMENT

Je content altijd relevant & up-to-date

Content marketing uitbesteden voor een vast bedrag per maand of kwartaal


Met een content abonnement maken onze experts iedere maand of ieder kwartaal de content die je nodig hebt.


Interesant? Laten we dan even bellen!

Alles op tijd en binnen budget afgerond

Je wilt blogs en nieuwsberichten schrijven voor op de website. Je denkt aan video’s en postst op social media of online publicaties. Dan kom je al snel handen te kort. De waan van de dag regeert. Vaak worden goede voornemens ingehaald door andere prioriteiten. Daarom is het vaak lastig consequent en op hoog niveau met content bezig te zijn. Terwijl dat essentieel is voor het succes. Ons content marketing bureau helpt je op weg. We trekken de kar en zorgen dat alles op tijd en binnen budget afgerond is.

Maatwerk voor een vast bedrag per maand

Wil je iedere maand een video of liever een serie blogs voor leadgeneratie? Wil je dat wij je posts op social media verzorgen? Of een combinatie. Dat maakt niet uit. Of je ons een vast aantal uur per maand wilt inschakelen of iedere week een beroep op ons wilt doen: alle opties zijn mogelijk. De abonnementen zijn maatwerk. We inventariseren eerst je wensen en stellen op basis van dat gesprek een vast maandbedrag voor.

Abonnement is all inclusive

Heb je je strategie al op de rit staan? Maak je al content en wil je dat wij hierop aanhaken? Wil je zelf de content maken, maar zoek je ondersteuning bij het publiceren of de analyse? Jij bepaalt waar je ons voor inschakelt. Wij hebben het traject van conceptontwikkeling en strategie tot en met de analyse en rapportage in de vingers.

Schakel onze contentmarketeers in voor:

VERDER PRATEN OVER een content abonnement?

foto Arthur Snaauw

Laten we even bellen


prik zelf een tijd in mijn agenda